MALATYA / HEKİMHAN - Aşağı Güzelyurt Ortaokulu

Şbt

GÜZELYURT TARİHİNDE İLKİNİ GEÇEN YIL DÜZENLEDİĞİMİZ TÜBİTAK-4006 BİLİM FUARINI DÜZENLEMEYE 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA HAK KAZANDIK. EMEĞİ GEÇEN PROJE YÜRÜTÜCÜMÜZE VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

Tüm öğrencilerimizle birlikte mahallemizde bulunan Halk Kütüphanemizi ziyaret ederek öğrencilerimizin kaydını yaptırdık. Okuma alışkınlığı kazandırmak için öğrencilerimizin kütüphaneden istediği zaman faydalanması konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Mezun ettiğimiz öğrencimiz ziyaretimize geldi. Bizleri unutmayarak hatrımızı sormaya gelen öğrencimize teşekkürler.

Şbt

UZUN YILLAR OKULUMUZA HİZMETİNDEN SONRA TAYİNİ ÇIKAN ARKADAŞIMIZA OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN PLAKET VERİLDİ. ÖĞRETMENİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

SATRANÇ KULÜBÜ ÖĞRETMENİMİZ SEYHAN KIZILÇA´NIN KOORDİNESİNDE OKULUMUZDAKİ TÜM SINIFLARDAN ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLEDİK. TURNUVA SONUCUNDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Şbt

OKULUMUZDA BULUNAN FALZA MONİTÖRDEN ÖĞRENCİLERİMİZE GÖRSEL DUYURU PANOSU HAZIRLADIK. EMEĞİ GEÇEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Şbt

4,7 ve 10. Sınıf düzeylerinde sistemin ve alınan kararların işleyişini, öğrencilerin akademik çıktıları üzerinden görmek amacıyla Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden herhangi bir notlandırma olmaksızın uygulama yapılacaktır. İlk uygulama tarihi NİSAN 2019.

Şbt

İçişleri Bakanlığı Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın ile Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında, okulumuzdaki 120 öğrenci ve 15 öğretmene Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı 14. JandarmaTrafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Ahmet Murat DİLEK ve Jandarma Uzman Çavuş Kemal GÜLUSTA tarafından eğitim verilmiştir. Jandarmalaramıza teşekkür ederiz.

Şbt

FEN LABORATUVARIMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZ UYGULAMALI EĞİTİM GÖRÜYOR.