MALATYA / HEKİMHAN - Aşağı Güzelyurt Ortaokulu

Şbt

Okulumuzuna güç sağlayan elektrik panosunun eski sistem olması güvenlik sorunu ortaya çıkartıyordu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından panomuz yenilenerek okulumuz daha güvenli hale getirildi.

Şbt

Okulumuzdaki bilişim sınıfından ve okul kütüphanemizden halkımız istediği zaman faydalanabilir.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZE SICAK ÖĞLE YEMEĞİ DAĞITIMI YAPTIĞIMIZ OKUL YEMEKHANEMİZDEKİ MASALARI VE TABURELERİ YENİLEDİK. ESKİYEN BOYASI DA OKUL İDARECİLERİMİZ TARAFINDAN BOYANARAK YENİLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Şbt

GÜZELYURT MAHALLESİNİN GİRİŞİNDE BULUNAN OKULUMUZUN MANZARASI HER MEVSİM GÜZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZİN VE OKUL ÇALIŞANLARIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇEŞİTLİ ÖNLEMLER ALINDI.

Şbt

OKUL KORİDORLARIMIZ İDARECİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN EL BİRLİĞİYLE YENİDEN DÜZENLENDİ.

Okulumuzda Kütüphaneler haftası coşkuyla kutlandı

Okulumuzda Bahar Dönemi Fiziksel Uygunluk Testi Yapılmıştır

Mrt

Bu vatan için şehit olmuş aziz kahramanlarımız anısına okul öğrencilerimizle birlikte fidan diktik ve her fidana bir yiğidimizin adını verdik. Türk Bayrağı dalgalandıkça bu fidanlar büyüyüp ağaç olacak ve yeni hikayelere yelken açacaklar. Bu etkinlik vesilesiyle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR,

TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun bir program düzenlendi.